19. kesäkuuta 2017

KESÄILLAT


.
Moikka! Otettiin yksi ilta pyörät allemme ja suunnattiin kohti Helsinkiä. Oikeasti siis pyöräiltiin lähimmälle asemalle ja mentiin junalla keskustaan, mutta sama idea silti :-D Tajusin samalla, etten ole koskaan pyöräillyt Helsingin keskustassa, mikä on vähintäänkin outoa ottaen huomioon kuinka paljon Helsingissä pyörinkään. Mutta pyörä on ihan mahtava keksintö! Hetkessä ajettiin Punavuoreen, josta napattiin burritot ja Pepsi Maxit mukaan, jonka jälkeen oltiin jo Kaivopuistossa.


.
Kallioilla tarkeni hyvin pelkässä t-paidassa, vaikka aurinko ei enää paistanutkaan, hyttyset oli jossain muualla ja ruoka oli hyvää! Ainoa fiilistä laskeva seikka oli puhelimen puutteellisuus, joten en voinut tallentaa hetkeä mystoryyn. Ehkä se on välillä ihan hyvä juttu!


.
Kesäillat on ihan parhaita, ja etenkin pyörät mukaan -juttuja pitää tehdä paljon enemmän! Etenkin kun on valoisat yöt ja pyörällä pääsee niin nopeasti kaikkialle. En oo varmaan ikinä tullut keskustasta niin nopeasti illemmalla kotiin, kuin tällä kertaa! 


.
Vahva suositus myös Tortilla Houselle, en nimittäin ole mikään tortilloiden suurin ystävä (kiitos koulun tortillat), mutta nää oli kyllä parhaimpia burritoja mitä oon koskaan syönyt! Eikä ollut mitenkään kalliskaan mesta, limun kanssa hintaa oli about kympin.

Loistavaa maanantaita tyypit! ♥

14 kommenttia:

 1. Oi että, kuulostaa aivan ihanalta reissulta & kesäillalta :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kyllä tosi mukavalta reissulta! :) Pitäis itekki vaan lähtä kavereiden kaa useemmin tolleen aika spontaanisti joku ilta piknikille tai muulle vastaavalle!! Ihania kuvia myös :)

  http://elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti! Kiitos :>

   Poista
 3. Kesäillat on niin parhautta!<3 Ihana postaus :)

  VastaaPoista
 4. Kesäillat on suurta rakkautta! <3

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta illalta :) Just tollaset kesäillat on jotain niin ihanaa<3

  VastaaPoista
 6. Kesäillat on kyllä maagisia, vietti ne sitten kaupungin sykkeessä tai metsän siimeksessä :) Toivottavasti nyt juhannuksena olisi edes sen verran nätti ilma, että saataisiin kaveriporukalla nauttia kauniista kesäillasta mökkimaisemissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta juhannuksen suhteen! :>

   Poista
 7. Oon kanssa miettinyt pitäisikö ottaa pyörä alle ja lähteä polkemaan ympäri Helsinkiä :) Mulla on mennyt aivan ohi tuo tortilla mesta, pakko päästä testaamaan! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita!