28. kesäkuuta 2017

MIDSUMMER WEEKEND


.
Moikka! Juhannus meni mulla tänäkin vuonna ihan kaupungissa, mökkijuhannus ei tänä(kään) vuonna ihan napannut. Yleensä tosin ollaan oltu Ranskassa jo juhannuksen aikaan, mutta tänä vuonna haluttiin jäädä Pilvin kanssa vielä pariksi viikoksi kotiin muun perheen suunnatessa jo aikaisemmin etelään. Perjantai-iltana sitten lähdinkin eräälle ystävälleni, jossa kuluikin loppuilta uusien tuttavuuksien kanssa! 


.
Lauantai koostui lähinnä reissusta McDonald'siin, mutta sunnuntaina taas tapahtuikin jo jotain! Päätettiin tyttöjen kesken kokata meille illallista ja viettää rentoa iltaa, sillä kuitenkin maanataina oli suurimmalla osalla töitä! 


.
Illan teemaksi otettiin lähi-itä, ja jonkin kokkikirjan saattelemana onnistuttiin tekemään hyvää ruokaa, tästä lienee kuitenkin suurin kiitos Iisalle :-D Mä en oikeasti osaa sanoa näistä ruuista sen enempää, koska en tosiaan ole mikään velho keittiössä. Mun illan ruuan vastuualue oli nimittäin porkkanoiden kuoriminen... 

Ruoka oli kuitenkin todella hyvää! Ilta kului aluksi ihan normaalilla kaavalla: tehtiin ruoka, syötiin ja juotiin, juteltiin ja niin edelleen. Pelattiin myös hetki Aliasta, koska lautapelit on tosi jees!


.
Yhdentoista aikaan suurin osa lähtikin kotiin. Joskus myöhemmin vielä keitettiin meille yöpalaksi pastaa ja lettujen sen jälkeen, kutsuttiin me vielä yksi vieraskin meille yhden aikaan lettuja syömään. Tieto seuraavan päivän aikaisesta herätyksestä unohtui kokonaan, ja nukkumaan mentiin puoli neljä.

Jos ei siis muuta, niin juhannusviikonlopun aikana unirytmi tuhoutui täysin, kun nukkumaan mentiin vasta auringon nousun aikaan. Mutta ei se edes haitannut, sen verran kiva viikonloppu oli!


.
Mulla on edessä enää kaksi työpäivää, jonka jälkeen mulla alkaa vihdoin ihan oikeasti kesäloma! Perjantaina Meri myös tulee takaisin Suomeen, joten tiedossa on aika kiva viikonloppu. Mahtavaa keskiviikkoa! 

4 kommenttia:

 1. Anonyymi6/29/2017

  Oi vitsi sun postaukset on kivoja! Tykästyin ihan älyttömästi sun blogiin ja varsinkin näihi sun viikottaisii kuvapostauksii jos kerrot viikostas, saatoin jopa lukea kaikki mitä oot tähä asti tehny :'D Jatka samaa mallii ja hyvää kesää sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Kiva kuullla, että pidät niistä! Hyvää kesää sulle myös! :-)

   Poista
 2. Ihanalta kuulosti!
  Oikein kiva postaus ja kivakun olit kerrankin juhannuksen suomessa! :)
  <33

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita!