15. heinäkuuta 2017

LE PARC AVENTURE


.
Yksi meidän vakituisista to go -kohteista Ranskassa on Grassen pohjoispuolella sijaitseva seikkailupuisto (?) eli sellainen puihin rakennettu rata! En ole ikinä testannut Suomen vastaavia, mutta ainakin tämä mesta on ihan huippu hyvä! 


.
Porukkaa ei juurikaan ollut, joten pystyi menemään odottelematta. Ainakin mun mielestä se on todella iso plussa, koska mikään ei ole turhauttavampaa, kuin edessä oleva iso porukka, joka ei sitten uskallakaan mennä jostain kohdasta! Tänne ei ole juurikaan turistit eksynyt, mutta huonolla tuurilla paikalla pamahtaa iso ryhmä koululaisia. Joten jos ranska luistaa, kannattaa paikkaan aamulla soittaa ja varmistaa varaustilanne, ellei sitten halua viettää päivää sadan kymmenen vuotiaan ranskalaisen kanssa.


.
Viihdyimme paikassa muutaman tunnin, jonka jälkeen kaikki mun rohkeudelle sopivat tasot oli menty läpi - seuraavalle kerroille on siis vielä ratoja jäljellä, tosin vaikeimpaan taidan ikuisesti olla liian lyhyt. Oltiin tehty eväsleivät mukaan, mikä oli loistava valinta, sillä nälkä tuli puolessa välissä. Myöskin jääkylmät cokikset (ja vesi tietysti!) oli nappivalinta!


.
Paikka oli tosiaan nimeltään Riviera Nature, ja sinne ajaa Nizzasta puolisen tuntia, jos täällä päin joskus reissaat ja seikkailupuisto kiinnostaa! Ylhäältä on myös siistit maisemat laaksoon, ja lounaalla voi pysähtyä esimerkiksi Grassessa. 

Äsken kotiin ajaessa saatiin vielä eräs paikallinen auton kylkeen - kävi hyvä tuuri, eikä vahinkoja tullut muulle kuin autolle. Jos törmäys olisi sattunut pari metriä aikasemmin, oltaisiin suoraan törmätty rautatolppiin. Onneksi oli juuri siinä bussipysäkki! Nyt on rengas rikki, sivupeiliä ei enää ole ja toinen puoli naarmuilla, mutta eiköhän tästä selvitä!

Loistavaa viikonloppua tyypit! ♥

2 kommenttia:

  1. Eikä miten kivalta toi näyttää! Johonkin vastaavaan on pakko päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa se myös oli! Ainakin pääkaupunkiseudulla on pari tollasta mestaa, jos kiinnostaa - varmasti muualla suomessa myös! :-)

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita!