11. heinäkuuta 2017

THIS WEEK SO FAR


.
Moikka! Alkuviikko on mennyt rennoissa merkeissä - eilen lähdettiin lounaalle aivan ihanaan Grasseen, joka sijaitsee jo vuorilla. Jo pelkästään puolen kilometrin korkuudelta on ihanat maisemat alas kaukana näkyvälle merelle! Kamera ei vaan niitä ikuista yhtä hyvin kuin silmä, mutta Grasse on itsessään muutenkin todella söpö paikka - kiitos värikkäät talot rinteessä! Kaikki vuorenrinteillä sijaitsevat kaupungit ja kylät ovat lähes poikkeuksetta ihania! Iltapäivällä käytiin vielä parissa kaupassa ja ilta meni kotona ison palapelin parissa. Hauskaa tehdä pitkästä aikaa sellaistakin!


.
Tähän päivään on kuulunut lähinnä hengailua täällä. Käytiin iltapäivällä rullaluistelemassa, sillä aurinko ei porottanut ihan siniseltä taivaalta, vaan saatiin tunnin lenkin aikana myös pieni sadekuuro niskaan. Kolmenkymmenen asteen helteeseen pieni kuuro oli tosin kyllä enemmän kuin tervetullut! Rullaluistelu oli tosi jees, juuri sellaista en edes tajua urheilevani -liikuntaa. Hauskaa oli, ja etenkin Cagnes sur Merin ranta on aivan loistava paikka kaikenlaiseen liikuntaan - siinä vieressä kun asuisi, ei olisi epäilystäkään aamulenkin reitistä. 


.
Huomenna suunnataan yhteen mun lempparirannoista, jossa on vietetty niin monta hyvää kesää, etenkin silloin yli kymmenen vuotta takaperin, kun ranta oli vielä ihan meidän vieressä. Nykyään sinne ajaa lähemmäs tunnin, mutta jokaikinen kerta sen arvoista.

8 kommenttia:

 1. Oi miten upeita kuvia!<3

  VastaaPoista
 2. Mä oon kaksi viikkoa miettinyt lentolippujen ostoa ranskaan! Nizzassa haluaisin vierailla ja sitten pienemmissä kylissä ja tietysti tsekata ranskan. toivottavasti sulla on tuloillaan kunnonn kuvapläjäys! :)

  https://tasapainoaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen kyllä! koko ranska on aivan ihana - nizzaan jos hommaa liput, niin sieltä pääsee helposti autolla vaikka minne! ja lisää on kyllä tulossa!! ;)

   Poista
 3. Olipas kivoja kuvia ja sulla on mukavan oloinen blogi, jäin tutkailemaan :)

  <3: https://www.stoori.fi/the-what/

  VastaaPoista
 4. En kestä, kuinka ihania postauksia teet! Jään ehdottomasti seuraajaksi. :) Oon haaveillut tosi pitkään Ranskassa matkustamisesta (muualla kuin Pariisissa), ja nää kuvat sai kyllä vielä enemmän koukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitos paljon <3 Ranska on kyllä aivan ihana maa!

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita!