8. heinäkuuta 2017

VIEUX NICE


.
Suunnattiin tänään heti aamusta Nizzaan. Matka vähän venähti, sillä moni muukin oli päättänyt lähteä siihen suuntaan juuri samaan aikaan :-D Onneksi tunnin automatka ei juurikaan haitannut, kiitos käytännössä rajattoman Eurooppa-netin! Lopulta perille päästyämme jätimme auton vanhankaupungin reunalle, josta pääsi kätevästi vanhaankaupunkiin. 


.
Nizzan vanhakaupunki on vaan joka kerta yhtä ihana! Ahtaat kadut, joiden varrella on paljon erilaisia ravintoloita ja kauppoja, korkeat talot, sekä aina joku yrittämässä ajaa autollansa siellä. Paljon hyviä jätskikiskoja (kaikki oikeesti yhtä hyviä, ainoastaan vaihtoehdot vaihtelee!), ja yllättävän vähän eksyksissä olevia turisteja. Tänäänkin suurin osa porukasta oli paikallisia, joka on ainakin mun mielestä iso plussa, oltiin sitten ihan missä tahansa päin maailmaa. 


.
Käytiin syömässä lounasta meidän vakkariravintolassa, iso suositus täältä La Table Alziarille, ihanan klassinen ranskalainen rafla! Lounaan jälkeen käytiin nopeasti kääntymässä eräässä kauppakeskuksessa, josta suunnattiin takaisin vanhaankaupunkiin jäätelölle. Ranskassa paras kombo jätskikiskalla on ehdottomasti ananas-melooni! 


.
Pakko sanoa, että on aina yhtä outoa kirjoitella Nizzasta ja Antibesista reissupostauksia, sen verran tuttu mesta ja samat paikat on aikalailla kuvattu jo moneen otteeseen! Mutta ei se mitään, joka kerta kuitenkin yhtä ihana ja kaunis paikka. Ja kyllä tämä kolmenkymmenen asteen helle on aika kiva! 


14 kommenttia:

 1. Vitsi sun kuvista tulee kivat vibat!! Millä muokkaat ne? Ihana blogi muutenkin, liityin lukijaks!! Toivottavasti säkin kiinnostut mun blogista. :)

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihan MacBookin omalla iPhotolla muokkaan :-)

   Poista
 2. Onpa upeen näköstä! :o

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Haluaisin itse joskus päästä käymään Nizzan vanhassakaupungissa, joten tää oli ihana postaus :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja kivan valoisa ja selkeä blogin ulkomuoto muutenkin! Jään ehdottomasti bloglovinin kautta seurailemaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäät! Kiitos :-)

   Poista
 5. Oh, näyttää ihanalta. En ole itse koskaan sillä suunnalla matkaillut, mutta ehkä vielä joku päivä :D

  aatunpolku.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä jonain päivänä! Ranska on aivan ihana maa <3

   Poista
 6. Ihanan näköinen paikka! Näitä matkapostauksia on aina ihana lukea, kun tulee itellekin pieni matkakuume :D

  http://millainari.blogspot.fi

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita!